Přeskočit na: Obsah

28.03.2013

Obchodní aktivity ING Pojišťovny v České republice povede Tomáš Nidetzký

Tomáš Nidetzký (43) absolvoval fakultu informatiky a statistiky na VŠE v Praze a postgraduální studium na Oklahoma City University v USA. Velkou část své dvacetileté profesní kariéry pracoval ve službách finanční skupiny České spořitelny jako předseda představenstva a generální ředitel penzijního fondu, předseda představenstva a generální ředitel pojišťovny a místopředseda představenstva a 1. náměstek generálního ředitele stavební spořitelny. Poslední dva roky pracoval jako ředitel odboru interní distribuce ČSOB Pojišťovny a do skupiny ING se vrací po deseti letech, kdy pro ni v roce 2003 pracoval jako generální ředitel pro retailové finanční služby.

„Vedení ING v závěru loňského roku ukázalo svým rozhodnutím nevstoupit do druhého pilíře důchodového systému schopnost a statečnost udělat i těžká a nepopulární rozhodnutí. Velice si vážím možnosti být součástí tohoto týmu a budu usilovat o další orientaci produktů a služeb na zákazníka a jeho potřeby,“  dodal Tomáš Nidetzký.